Har jag fått Corona?

Hallå i den berömda holken!

Hur är läget med dig? Här är det inte alls på topp, känner mig tröttare än vanligt och känner mig liksom inte med i matchen. Det kanske bara är tillfälligt och går över lika fort som det kommer. Sitter för övrigt och gäspar just nu, medan tröttheten kommer smygande på som ett litet brev. Jag vet inte vad det kan vara, enkel trötthet tror jag på och hoppas på det också dessutom.

Att vara så här trött, fast jag sovit under dagen är inte likt mig. Inte värt att känna efter hur allt känns heller och börja analysera. Tänk om jag har det ena eller det andra liksom, nej... jag kommer bli helt knäpp.

Hoppas heller inte att den här jäkla pollensäsongen dragit igång här uppe i Västernorrland, då får jag knarka allergitabletter. Herre min gud.

Nej, nu får jag dejta min älskade tandborste och därefter blir det sängläge resten av kvällen. Om jag inte bestämmer mig för att ta surfplattan och spela något spel, innan jag tar tag i tandborsten? Jag får se hur jag gör.

Gäspar fortfarande. Nej, jag tror inte att det är Corona jag har. Det här kallas vanlig trötthet, om du vet vad det är. Ja, jag är himla trött och det har man rätt att få vara ibland känner jag. Det behöver inte vara något allvarligt alls.

Gillar

Kommentarer