Har du köpt ditt rosa band?

Innehåller affiliate-länkar

Hallå där ute. Har du köpt ditt rosa band i år för att stödja kampen mot Cancer? Jag har gjort. Detta är inget samarbete på något vis, så att du vet.

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober varje år med syftet att samla in pengar till forskning och sprida kunskap om cancer. Pengarna som samlas in under Rosa Bandet-kampanjen utgör en betydande del av de pengar som Cancerfonden delar ut varje år till svensk cancerforskning.

Årets rosa band är designat av duon First Aid Kit, bestående av systrarna Johanna och Klara Söderberg.

"Med vårt rosa band vill vi belysa känslan av samhörighet och bandet som flätar oss samman. Det handlar om systerskap, kärlek och hopp. Att ha någon att hålla i handen när du är ute på ny, osäker mark. Den tryggheten betyder allt."

Vid köp av rosa bandet, går 40kr till Cancerfonden.

En av tre får cancer. Men alla drabbas. Sprid budskapet om Rosa Bandet och engagera fler. Bara tillsammans besegrar vi cancer!

Jag har köpt både ett reflex och ett rosa band att ha på min jacka.

Var kan du köpa rosa bandet? Cancerfondens rosa band och armband finns att köpa hos ICA, Apotek Hjärtat, Lindex och XXL. Bandet kostar 40 kronor och armbandet 100 kronor. Du kan också köpa ditt band hos Cancerfondens onlinepartners Ellos och Interflora.

Det finns även andra produkter att köpa, för att stödja kampanjen. Här hittar du fler.

Gillar

Kommentarer