Handlar allt om facebook?

Hejsan. Jag tänkte bara skriva av mig lite. Är det verkligen så att man måste ha facebook, eftersom det är där allting händer och sker? Jag har haft facebook under en kort period för några år sedan, men kände inte att det var mitt forum. Jag blev för besatt och var där inne hela tiden, kunde inte göra annat. Jag var liksom helt inne i det där och kunde inte leva utan det. Satt där till långt in på småtimmarna med att posta saker jag hittade online osv.

Jag förstår inte... räcker det inte med att bara ha en blogg och sin instagram? Min instagram är privat, så bara vissa personer kan komma åt den.

Är man helt utestängd från det sociala nätverket om man som jag inte har facebook? Var och varannan har ju en facebook, även de som är äldre och pensionärer. Ja, inte alla... men många är de.

Jag skulle för allt i världen inte skaffa facebook. Jag tycker jag sitter online tillräckligt mycket ändå och vill inte behöva använda fler sociala medier än nödvändigt liksom.

  • Tankar
  • 107 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Jag har aldrig haft facebook och det verkar som jag klarar mig bra ändå...
mynameisjossan
mynameisjossan,
Mina föräldrar har inte heller Facebook. Händer det någonting viktigt, så får man ju reda på det ändå
nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,
Förstår vad du menar! Jag använder bara facebook för att hålla koll på vad som händer i området där jag bor! Det finns en speciell grupp där folk skriver om det är inbrott eller liknande saker! Kram
nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är ju så att man missar ingenting av vad vänner och bekanta gör, om man inte har Facebook. Förr var ju Facebook så himla viktigt och alla skulle liksom använda det hela tiden. Nu är det inte lika många som pratar om det och sådär som förut. Jag tror snart något nytt kommer att ta över Facebook
nouw.com/mynameisjossan