Handla via appen i Sundsvall

Hallå där ute. Igår fick jag reda på en jättebra app från en jobbarkompis. Detta vad jag vet gäller bara Sundsvall. Jag är glad och tycker att detta känns väldigt bra.

Om du har vägarna förbi Birsta City och skulle vilja handla i någon butik, men inte vill eller vågar gå in på grund av pandemin och att det är mycket folk, så har jag en bra app att rekommendera.

Såhär skriver Birsta City på sin hemsida.

Nu lanserar vi Birsta City Pick Up Point

Många av våra butiker erbjuder nya smarta lösningar för att underlätta för sina kunder. Flera butiker har tex möjlighet att leverera produkter till Birsta City Pick Up Point som finns utanför östra entrén/ingången vid Intersport. Platsen är märkt med skyltar och det är lätt att stanna till med bil.

Såhär fungerar Birsta City Pick Up Point:

- Kontakta butiken.

- Beställ din vara.

- Hämta varan på Birsta City Pick Up Point.

- Betala enligt instruktion från butiken.

Anslutna butiker hittar du här

Accent

Beställ dina produkter via 060-53 95 10, betala via Klarna eller Swish. Butiken kan lämna ut produkter till Birsta City Pick Up Point.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligtinlägg #personligblog #personligtblogg #personligbloggare #november #fredag #app #sundsvall #västernorrland #norrland #covid19 #covid #corona #coronavirus #coronaviruset #birstacity #birsta

  • Annat
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer