Han som ville ta hand om mig gravid

Hallå där ute i holken. Rubriken är mer sann än någonting annat. I efterhand såhär många år efteråt (minns inte exakt när detta hände), så kan jag se tillbaka på detta med att det mest är en grej att komma ihåg.

Detta hände på en sida som heter kamrat.com och det var på den tiden jag var medlem där. Jag hade fått tag på en kille eller han skrev till mig och ville snacka. Det började bra och vi om jag minns rätt övergick till en chattsida utanför kamrat. Jag minns inte hur gamla vi var då. Jaja, det gör detsamma om man säger så. Historien går att berätta ändå.

Jag chattade med en kille från nedåt i vårt land (Kristianstad?). Jag minns inte helt och hållet var han bodde eller så. Det hör väl heller inte hit. Den här killen kände jag inte personligen och hade aldrig träffat.

Han var pappa till en son på då 3 år, men hade inte särskilt många vänner där han bodde och hade även separerat från sonens mamma.

Den här killen var rätt dum i huvudet och tände på tjejer som var gravid eller rättare sagt tände han på gravidmagar. Jag har aldrig varit gravid, för er som inte vet. Men den här killen ville gärna göra mig gravid och när min mage började växa, så ville han ta hand om den och pussa på den.

Du kan ju bara förstå vilken idiot det här var. Nog för att det finns folk som tänder på graviditet och tycker det är vackert och blir kåt mm, men det där var att gå över gränsen. Han kunde till och med tänka sig att flytta ifrån där han bodde, flytta upp till mig och lämna sin son med mamman. Bara det är ju helt jävla sinnessjukt om man säger så.

Tydligen så var han ute på en restaurang eller var ute och drack öl med någon polare som han påstod, en av de gånger vi chattade. Sant eller inte fick jag aldrig veta. Han satt till och med där för att chatta med mig och sa att kompisen kunde sitta där ensam, att det bara var jag som gällde. Han kunde verkligen tänka sig att göra mig gravid, bara han fick ta hand om min mage och pussa på den.

Det där är så sjukt, att du anar inte. Vilken frisk och vettig människa vill lämna sitt barn och aldrig mer träffa den, för att göra random tjej på smällen och sedan ta hand om hennes växande gravidmage? Ja, det finns väl en del. Jag tror dock inte det är många som går i de där tankarna på att göra så.

Jag minns inte hur länge vi chattade med varandra, men efter ett tag rann det där ut i sanden och jag vill inte ha med honom att göra om jag minns rätt. Han påstod också att han inte hade någonting där han bodde som gjorde att han behövde stanna kvar där.

Såhär i efterhand kan jag inte förstå att man inte vill ta sitt ansvar som farsa för sitt barn. Jag hade i alla fall inte gjort så om jag hade barn. Jag hade i alla fall försökt vara en bra mamma, även om jag inte kunnat ta hand om mitt barn på heltid på grund av min diagnos.

Det finns ju många snälla, fina och bra personer där ute som har någonting vettigt att komma med också. Har jag bara fått tag på rötägg, dårar eller idioter? Ja, det kanske har hänt mig mer än en gång faktiskt.

Det finns fler historier att berätta om dessa jag chattat med. Till saken hör att jag känt mig kär och sedd av dessa män, även om jag inte visat bild på mig. De har fått mig att känna mig speciell och som någon de kan tänka sig att tycka om. Men just den här snubben jag skrev om här, honom har jag inte känt ett dugg för och gör det fortfarande inte. Jag minns inte ens vad han heter i förnamn.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #äckel #snusk

  • Annat
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Jossan, jag får ont i mig av att höra det här. Du förtjänar bara bra personer. Du behöver inte bli sedd av någon på fel sätt. Jag förstår att du någonstans kanske kände dig sedd kanske att du betydde något för någon. Men såna där människor ser inte dig. De ser bara det de kan få ut av dig. Jag hoppas att du så fort du märker att de är personer som verkar vilja ha något av dig säger till dem att dra dit pepparn växer. Personligen tycker jag denne herre kunde gått in på en porrsida eller liknande för att stila sitt begär efter bebismagar.(jag har inget emot människor med konstiga sexfantasier för de kan man knappt rå för men däremot kan man styra så att man inte använder andra för sina begär). Du ska fanimej inte vara hans sexdröm.

Prata bara med människor som vill veta sunda saker om dig i fortsättningen och inte vill ha saker av dig. Och bra av dig att ändå inte träffa personen i verkligheten. Det är så många som går förbi sina gränser av olika anledningar och begår våld på sig själva ännu mer. Det är bra att du inte gjorde.

Ibland avskyr jag faktiskt ställen som nätet. Särskilt när jag läser sådant här. Sov gott och kam❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Jag förstår att du får ont i magen, det fick jag också den där tiden då jag trodde på att personen skulle kunna leta upp mig och komma hem till mig. Jag var typ så livrädd att jag knappt vågade gå utanför dörren och när jag var på min förra arbetsplats, då bad jag personalen där att inte släppa in någon man som vill träffa en som heter Jossan. Jag hade nämligen med någon av dem som bodde i min närhet stämt träff på mitt jobb. Inte kom det någon dit och ville träffa mig, lika bra för mig. Jag tittade alltid omkring mig vid den tiden då jag var utomhus för att se att ingen var efter mig, ville mig illa eller sådär att de ville mörda mig, stycka mig och skicka liket i gåva i en stor svart sopsäck till mina föräldrar.

Jag vill inte ha någonting att göra med personer som vill mig illa. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat personer via nätet och kommer aldrig att göra det heller. Var typ en gång en person som bodde i Sundsvall och hade sig ha hund och vara ensam, han frågade om jag ville möta honom där komma dit och gå en promenad med honom och hunden. Även om han var mycket äldre än mig, så skrev han att han ville ha en vän. Han var väl 55 typ och jag 22 eller något liknande. Nej, honom blev det ingen vänskap med från min sida och inte träffade jag honom 1,5 mil ifrån mig heller. Han kunde också tänka sig att bjuda mig på pizza, se någon film och vara vänner. Vad ska egentligen en 22 åring med 55 åring till, om det inte är en släkting eller en förälder liksom?

Sov gott du med. Kram ♥

nouw.com/mynameisjossan