Han ligger på IVA

Hallå alla där ute. Jag vet inte hur länge jag kommer att vara borta från bloggen eller om jag känner att jag kan skriva fler inlägg här inne imorgon? Ingenting är bestämt eller någonting, men just nu känner jag att jag behöver skriva av mig och få tid för familjen mm.

Det är en sorglig sak som hänt. Min morfar ligger inne på IVA med respirator och sond. Han ligger djupt nedsövd, men läget känns ändå stabilt just nu. Jag tar detta väldigt hårt och känner att jag behöver få skriva det till er, så att ni vet om jag skulle utebli från bloggandet när läget är som det är.

Jag har gråtit till och från, känner fortfarande att läget är skit med mitt mående. Jag drömde en mardröm i natt eller i alla fall en väldigt konstig dröm, vilket tar på mig som blir trött och slut i hjärnan. Sedan får jag reda på det här med min morfar, vilket inte gör att jag piggnar till nämnvärt.

Att ha hälsat på min systerdotter har gjort att jag piggnat till en del och känner mig glad över livet igen, men sedan kommer allt tillbaka igen. Tur att jag har mina föräldrar att vara hos när det är som det är med allt. Då slipper jag tänka ifred och grubbla i min ensamhet.

Den här låten med Jesscia Falk har jag lyssnat på och fått styrka ifrån idag, när det kändes som att jag behövde orden "Everybody needs a little love". Låten släpptes för övrigt i natt 00:01.

  • Dagbok
  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Tänker på dig. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Ohh hoppas det blir bra 🌸🌸

nouw.com/sandrasjoberg
mynameisjossan
mynameisjossan,
Eva i Dalarna
,

Ojdå, jag hoppas allt blir bra med din morfar. Man får ta en stund i taget och hoppas på det bästa.

mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag mår så dåligt över detta att jag bara tänker 🥰

nouw.com/mynameisjossan