Hälsat på jobbet

Idag har jag varit till mitt jobb daglig verksamhet (f.d Dagcenter), för att hälsa på och umgås lite med mina jobbarkompisar. Jag satt och färglade en katt som min personal tyckte att jag kunde färglägga och det gjorde jag.

Eftersom den jag brukar dricka te med på eftermiddagarna inte ville fika med mig, så frågade jag en annan jobbarkompis. Han tackade ja och jag fick läsa för honom ur hans barndom, för han har skrivit om hur det var när han gick i skolan och när han var barn. Han är över 60 år nu och kommer ändå ihåg vad som hände under hans barndom. Starkt jobbat säger jag bara, himla bra minne också. En annan kommer ju knappt ihåg vad man gjorde igår eller förra timmen heller.

Har också en jobbarkompis som inte kan varken prata eller klara sig utan assistans. Hon blev riktigt glad att se mig, så glad att hon bara log och mådde bra i min närhet. Det var så sjukt längesedan jag var där också, så det kan vara därför.

Jag berättade på mitt jobb hur jag mått, med deppighet, på grund av att det är för få ljusa timmar den här tiden på året. Jag sa att det är bättre att jag berättar själv, så att det sliper gå ryktesvägen eller att någon går bakom ryggen på mig och berättar. Det tyckte personalen på mitt jobb var bra av mig.

Äntligen har granen kommit upp på torget också. Riktigt fin är den, som alltid.

Ingen jättebra bild, men den får duga. Tar en bättre bild en annan dag, hade bara mobilen. Kanske går dit med kameran någon gång, det återstår att se!

Gillar

Kommentarer