Håller på att försöka bli bättre

Det går bättre och bättre, dag för dag

Jag har just nu i dagarna försökt bli bättre på att spana in andra personers bloggar, läsa och lämna kommentarer. Jag är inte jättebra på det, om sanningen ska fram och den ska den faktiskt.

Jag har lovat mig själv att jag detta år ska bli duktigare på att inte bara blogga själv, utan också lämna kommentarer i andras bloggar och ja... helt ärligt, så har det gått bra hittills.

Jag försöker tänka som så, att när jag ändå loggar in på bloggen via datorn, så kan jag ta mig några minuter extra att spana in andra personers bloggar som kommer upp i flödet eller vad man säger. Ja, du förstår nog.

Jag vill att min blogg ska skörda framgång, men då måste jag själv hjälpa till. Jag vill att folk ska få veta att jag finns och lägga ner tid på att kommentera hos mig, därför tänker jag att jag behöver kommentera andras bloggar jag också liksom.

Det här året ska jag upp till toppen på topplistan här under Sverige/Västernorrland/Personligt. Jag ska fortsätta kämpa och göra det bästa av allting.

Jag håller på att försöka bli bättre på att komma ihåg att lämna kommenterar, läsa andras bloggar och den biten. Jag är inte riktigt där ännu, men gör faktiskt framsteg.

  • Tankar
  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer