Gud så häftigt...

Musik, Hiss/Diss

Det här är inte det häftigaste jag sett, men det är coolt i alla fall. Jag såg det för ett tag sedan och var bara tvungen att testa, för att se om det är så häftigt som jag trodde att det skulle vara? Ja, nog var det coolt... men inte i närheten så coolt som jag trodde.

Jag provade med inte bara min mobil, utan en mobil som var mindre än min med display och så vidare. Resultatet blev dock inte som jag hoppats, för det skevade på ganska måna cm och det gjorde att resultatet blev... "Nej, vad konstigt det blev".

Bästa resultat är att göra detta inne i appen på YouTube!

Du ska göra som jag beskriver. För det första ska du slå igång videon här under på din mobiltelefon.

Därefter slår du igång den här videon härunder på en annan telefon med lika stor display som din telefon har och sätter de under varandra.

Stäng av ljudet på ena telefonen, så man bara har ett ljud från ena telefonen. Det är inte så gött med dubbelt ljud som synkar i otakt. Därefter slår du igång videorna samtidigt och ser resultatet som är ganska coolt ändå när jag tänker efter. Jag menar, hur kan man få till det såhär egentligen?

Det slutliga resultatet ska bli så här, som videon här under visar.

Själva idén är cool faktiskt och det är den jag vill visa er. Hoppas det i framtiden kommer fler videos med liknande koncept. Jag är spänd av förväntan, för det här kommer nog inte att vara första och enda videon med detta koncept tror jag eller vad tror du?

Gillar