Grattis till 2-åringen

Hallå därute i den berömda holken. Hoppas att allting är på topp med dig, vilket det är med mig för närvarande i alla fall.

Idag ska jag gratta min lilla systerdotter. Hon är ju inte så liten längre, blir snart 2 år.

Jag ska ge henne en cykel (trehjuling), eftersom hon inte har någon ännu. Den här cykeln hoppas jag att hon blir glad för och kommer att använda mycket när snö, is och halka försvinner utomhus. Med den matchande hjälmen (köptes separat) kommer hon att bli den coolaste tjejen.

Det här är en fin trehjuling från Nordic Hoj med motiv från Bamse! Den avtagbara föräldrastången och sadelns justeringsmöjligheter i fyra lägen gör att trehjulingen kan användas från en tidig ålder och en lång tid framöver. Nordic Hoj erbjuder därför 5 års garanti.

Cykeln är målad med resistent akryllack och hjulen är tillverkade av massiv EVA-plast, vilket gör att de är extra tysta. Det tippbara flaket gör att ditt barn kan ta med sig sina leksaker på sina cykelturer och förflytta dem från en plats till en annan.

Dessutom medföljer ett ark med klistermärken för personlig dekoration. En rolig trehjuling som ditt barn kommer att älska länge!

- Avtagbar föräldrastång
- Frihjul

Cykelhjälm av yppersta kvalité som uppfyller standarden EN1080 (godkända cykelhjälmar för barn under 7 år). Med den justerbara ringen inuti får man optimal passform på huvudet, och slipper trixa med kuddarna inuti som oftast försvinner. Mycket lätta, endast 180 gram. 2-7 år/50-56 cm. Testad och godkänd för sneda islag av KTH. Med grönt spänne.

Innermått 50-56 cm

Testad enligt EN1080

Hjälmen finns även i färgen blå med Bamse, men lite annat motiv.

PS. Text och bilder är lånade online.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #systerdotter #moster #mosterstjej #trehjulsykkel #cykel #barn #födelsedagspresent #fira #firande #2årskalas #2år #bamse #bamsesvärld #cykelhjälm #hjälm #hjälmenärviktig #hjälmärcoolt

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
mynameisjossan
mynameisjossan,
liilah
liilah,

Fina presenter. Din systerdotter blir säkert väldigt glad 😊

nouw.com/liilah
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det tror jag också att hon blir 🥰

nouw.com/mynameisjossan
Ingajohansson
Ingajohansson,

Härliga färger

nouw.com/ingajohansson
mynameisjossan
mynameisjossan,

Fått hjälp att välja av familjen vad det ska vara för något ☺

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Så glad din søsterdatter kommer til å bli, når hun får så flott presang på fødselsdagen 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hon blev faktiskt jätteglad och har använt den väldigt mycket ♥

nouw.com/mynameisjossan