Grattis 3-åring

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag varit för att gratta min systerdotter som blivit 3 år idag. Det var verkligen mysigt.

Hon fick en sparkcykel av mig eller scooter som den heter. Märket är i alla fall Milly Mally. Namnet är Magic Scooter.

Det som är så bra med denna sparkcykel, det är att man kan låsa fast styret, så det inte går att svänga med den. Jag menar, så att styret är låst i ett läge tills barnet blir lite äldre och lärt sig hur man använder den, då kan man göra så att det går att svänga med styret åt olika håll. Det är smidigt för en nybörjare tycker jag med ett styre som sitter fast och inte rör sig.

Åker man lite fortare med denna sparkcykel, så blinkar hjulen. Det är himla coolt och en detalj min systerdotter uppskattade.

BESKRIVNING

Låt sparkcykeln Magic Scooter från Milly Mally bli ditt barns favoritfordon! Sparkcykeln styrs smidigt genom att man lutar sig lätt åt det håll man vill svänga. De två framhjulen ger ökad stabilitet och på bakhjulet sitter en broms.

Tack vare materialen sparkcykeln är tillverkad i är den lättviktig och samtidigt hållbar, och hjulen är omsorgsfullt tillverkade i naturgummi av hög kvalitet. Styret är höj- och sänkbart i tre lägen och handtagen är bekvämt utformade. Som en extra cool detalj blinkar hjulen när man kör!

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

- Använd skyddsutrustning.

Tyvärr är just den färgen min systerdotter fick inte längre tillgänglig hos Jollyroom. Du hittar en exakt likadan i gult här.

Min systerdotter har aldrig stått på en sparkcykel, men visste från första början hur hon skulle göra efter att hennes mamma/min syster förklarat för henne.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #födelsedag #födelsedagsbarn #födelsedagen #födelsedagspresent #sparkcykel #gåva #present #presenttips #moster #mosterstjej

Gillar