Gratis spel till din enhet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det fortfarande är med mig.

Gillar du spel som First person shooter? Förstapersonsskjutare, även kallad First-person shooter eller förstapersonsskjutspel alternativt förstapersonsvy, ofta förkortat till FPS. Jag tyckte förut inte att det var så kul, men nu har jag börjat uppskatta det mer och mer. Inte för att jag är något direkt proffs när det kommer till att kunna styra handkontrollen, så bra är jag ännu inte. Man lär sig något nytt varje dag vill jag konstatera.

Spelet jag tipsar om heter Paladins: Champions of the Realm. Detta spel är i alla fall gratis att ladda ner och spela online. Du hittar mer om spelet här.

5 anledningar till att spela spelet, kan du läsa här.

Vad handlar spelet om? Paladins utspelar sig i en sci-fi-fantasivärld som heter Realm eller The Realm. Det finns inslag av både fantasy och science fiction, inklusive medeltida soldater som använder avståndsvapen som hagelgevär och automatgevär istället för svärd.

I Paladins värld är det en konflikt mellan två fraktioner; Magistraten och motståndsrörelsen/Paladins. Medan magistraten vill kontrollera magi och hindra någon annan än dess medlemmar att använda den, hävdar motståndsrörelsen att magi ska vara tillgänglig för alla och användas för gott. Mästare rekryterades för att minimera offer för vanliga fotsoldater. Mästarna skulle betraktas som "specialstyrkor" eftersom de är mer effektiva i strid än en vanlig soldat. Alla mästare är dock inte engagerade. Det fanns ett fåtal som inte valde sida under kriget, snarare avtalade de med båda och gjorde dem till legosoldater. Resten av dessa specialstyrkor var engagerade i en fraktion, antingen magistraten eller motståndsrörelsen.

Det finns också andra fraktioner i spelet också, som "Abyss", "Thousand Hands Guild", "Pyre" och "Darkness", som inte nödvändigtvis väljer sida mellan Magistraten eller Motståndsrörelsen, men spelar en framträdande roll i vissa karaktärers historia. Mer kan du läsa här.

Om du inte blir spelsugen nu, då vet inte jag vad jag ska locka dig med. Gillar du inte denna typen av spel, så var inte orolig. Det finns säkert andra spel någonstans som lockar dig.

Finns gratis till XBOX One, Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Steam och Epic Game Store.

Hoppas att du haft en fin dag hittills med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar