Gratis spel till...

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår spelade jag Nintendo Switch Oled och gissa vad jag hittar i Nintendo eshop? Jo, ett gratis spel. Det är alltså helt gratis på riktigt, man behöver inte betala någonting. Oftast brukar ju en demo av spelet vara gratis och sedan kostar det om man vill spela vidare. Här är det helt gratis vad jag upptäckt hitills, så himla otrolig alltså.

Spelet jag tänker tipsa om heter Vigor.

Viktigt att delge är att spelet är riktat till folk från 16 år.

Handling: Vigor är ett överlevnadsspel som utspelar sig i ett Norge förstört av krig. I det vackra, men dödliga, landskapet är det du mot både natur och andra överlevare. Det är upp till dig att skaffa det material som krävs för att överleva, vare sig det gäller att hitta det ute i naturen eller ta det från någon svagare än dig. Den starkaste överlever, så se till att bli starkast!

Vigor är en spännande överlevnadsupplevelse där du ställs mot andra spelare online och måste samla byten, samlarobjekt och utrustning för att hålla dig vid liv.

Hoppa in i de isolerade och ogästvänliga omgivningarna i efterkrigs-Norge där radioaktiva vindar sveper över landet och varje man måste kämpa för sin egen överlevnad.

Utanför striderna kan du använda resurserna du samlat för att bygga ditt läger, förbättra dina saker och tillverka utrustning, vapen och skydd.

Ta dig an andra överlevare i olika spellägen eller gå samman för att försöka överleva apokalypsen tillsammans.

Gratis till: XBOX, Nintendo Switch, PlayStation 5, PC?

Gillar