Gott nytt Ă„r 🎊🎉

HallÄ dÀr ute i den berömda holken. Hoppas att lÀget Àr fint med dig, det börjar bli bÀttre med mig, men fortfarande hostig och snorig om jag inte tagit nÀsspray och allergitablett.

Helt sjukt att vi nu Àr inne i 2022. Jag kan inte förstÄ var Äret tagit vÀgen. Det kÀnns inte klokt att det Àr första januari nu. Det har kÀnnts sÄ avlÀgset pÄ alla vis, men nu finns det ingen ÄtervÀndo. Bara att bita ihop och köra pÄ, det kommer att bli bra.

Att Ă€ta god mat med förĂ€ldrarna, se pĂ„ film och umgĂ„s, det gör mig lycklig. Älskar mina förĂ€ldrar, vet inte hur jag skulle klara mig utan de.

Nu fÄr vi komma ihÄg att byta ut 1:an mot en 2:a. IstÀllet för 2021, blir det 2022.

Bilden fotades vid 00-slaget

Vi har inte haft egna raketer pÄ mÄnga Är i familjen. Bara att titta pÄ andras, rÀcker gott och vÀl tycker jag.

SÄg heller inte tolvslaget pÄ Skansen via TV, dÀr Reine Brynolfsson lÀste den klassiska "Ring klocka ring" eller vad den heter.

Nu ska jag försöka tÀnka bort att jag har tinnitus frÄn helvetet i vÀnster öra och försöka sova sÄ gott jag kan. Vet du inte vad tinntus Àr? LÀs dÄ hÀr.

Brukar du Àta pizza pÄ nyÄrsdagen? Denna dag Àr ju internationella pizzadagen. Det Àr nÀmligen dÄ flest personer Àter pizza. Enligt Onlinepizza ökar deras egen försÀljning med 160 procent jÀmfört med en vanlig dag. Onlinepizza rÀknar med över 70.000 bestÀllda pizzor pÄ nyÄrsdagen. Det innebÀr en försÀljning pÄ uppskattningsvis 5 miljoner kronor.

Gott slut och gott nytt 2022. Ta hand om dig, sÄ hörs vi snart igen.

Gillar