Gott nytt år

Nytt år, med nya möjligheter

Här kommer ett nyårskort jag gjort till den som känner att den vill ta emot det. Jag har gjort det själv i Photoshop och känner mig väldigt nöjd. Jag lånade päronet, glasstruten, strösslet, drinkparaplyet, chokladsåsen och bakgrunden via Google och satte ihop till en helhet. Själva textstilen och färgen på texten högst upp har jag hämtat online för ett tag sedan.

Jag är himla nöjd med resultatet. Det skriker mer reklampelare eller mindre tavla, än nyårskort, jag är väl medveten om det. Tycker ändå det här är snyggt på något vis och inte det där klassiska som alltid med champagne, fyrverkerier och hummer att äta.

Nu passar jag på att önska alla mina bloggläsare, följare och allt vad det nu kan vara ett gott avslut på 2018 och en god början av 2019. Må 2019 bli det bästa året någonsin hittills. Det satsar vi på eller hur. Ett nytt friskt år, med nya tomma blad att fylla med just det du själv vill.

Firar du med eller i närheten av barn, se till att hålla dig nykter. Barnen ska inte behöva komma i kläm, för att du är för full för att kunna ta vettiga och vuxna beslut.

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Åh så fin eget kort..jag är så dålig på att göra eget 🙈
nouw.com/jessina
mynameisjossan
mynameisjossan,
Vet man bara hur man ska använda sig av ett redigeringsprogram, så går det lätt att fixa. Men idag finns det ju så bra appar att använda också, så man behöver nästan inte alls lära sig Photoshop
nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Nytt år, nya möjligheter.
Ditt nyårskort är jättefint!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så jättemycket och detsamma till dig
nouw.com/mynameisjossan