Godkväll

Hejsan alla glada och mindre glada för den delen också!

Jag har tänkt att börja blogga från den här bloggen istället. På myshowroom.se, så har mitt älskade tema blivit borttaget på grund av senaste uppdateringen.

Jag ska se till att fixa mer av mitt tema här på nouw, så länge får du nöja dig med det som är just nu. Har inte möjlighet att sätta mig in i hur det funkar med den här bloggportalen. Det är nämligen dags för mig att dra mig till min säng, vill vara utvilad imorgon när det är dags för jobbet igen.

Kram och god natt mina trogna läsare och alla nya läsare

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

evalinden53
,
Hoppas du kommer att trivas bra här då. Det ser då ut som du fått fler läsare. Men när jag försökte läsa kommentarerna, så hände ingenting när jag tryckte på det. Kanske jag som gör fel eller måste man logga in för att läsa?
Blev ledsen när jag läste ditt inlägg om dina kattöron och dumma kommentarer från nån på ditt jobb. Så onödigt och dumt av den människan. Dina kattöron är fina!
Kram o trevlig helg!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan Eva. Alla gamla kommentarer från förra bloggen finns liksom inte i denna. Så tyvärr vet jag då inte. En personal på mitt jobb alltså. Trevlig helg till dig med
nouw.com/mynameisjossan