Glassar som försvinner - GB 2021

Hallå där ute i den berömda holken. Nu kommer GB att ta bort 15 glassar ur sitt sortiment den här säsongen. I detta inlägg har jag en lista på vilka som försvinner.

Kommer din favorit att försvinna eller stannar den kvar?

Denna glass kommer inte att finnas kvar i sortimentet.

Såhär säger GB om glassen. En krispig våffla med len vaniljglass och chokladbitar som doppats i klassisk Marabou mjölkchoklad.

Denna glass kommer att kasta in handduken i årets sortiment.

Såhär säger GB om glassen. Len vaniljglass med härlig hallonsorbet omsluten av en klassisk våffla. Gjord på färsk grädde och hållbart odlade bär och Sorbet med hela 25% hallon

Denna glass tar farväl i år och kommer inte finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. En glass med den perfekta kombinationen av sött och salt! Len vaniljglass med salt kolasås och krispiga kolakulor i en våffla med två smaker. Våfflan har smak av både kola och vanilj.

Denna säsong säger denna glass hejdå och kommer inte finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Cornetto Mermaid är en färgsprakande strut! Len hallonglass med matchaglass och hallonsås, allt i en härligt rosa våffla. Glassen är toppad med strössel och smakar magiskt!

Ännu en glass som kastar in handduken och inte kommer säljas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Len vaniljglass med en saltlakritsswirl som omsluts av ett saltlakritstäcke. Perfekt för alla lakritsälskare!

Att denna glass lämnar sortimentet är för mig ingenting konstigt, eftersom att den är en säsongsprodukt.

Såhär säger GB om glassen. Krämig vaniljglass mellan två fantastiska pepparkakskex som ger dig den bästa julkänslan du kan få!

Den här glassen tar också farväl och kommer inte finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Trocadero Zero som glass – helt utan socker. En riktig sommarhit i populärt tubformat.

Denna glass säger hejdå och kommer inte finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Syrlig och mjuk citronfyllning som omsluts av ett lager citronfruktis. Ekologisk, vegansk och lokalproducerad från glassfabriken i Flen.

Denna glass kommer nu också att ta farväl och inte hittas i frysdisken. Glassen lanserades för att fira att karaktären Pippi Långstrump fyllde 75 år.

Såhär säger GB om glassen. Pippis Tjolahoppglass är en färgglad glass med smak av hallon och vanilj. Glassen är doppad i orange överdrag med smak av vit choklad.

Det är nu dags att säga hejdå till den här barnglassen, som inte längre kommer att kunna hittas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Krämig gräddglass med smak av päron och kakaodopp. Innehåller max 110 kcal per portion. Lokalproducerad i glassfabriken i Flen.

En till glass kastar härmed in handduken och kommer inte längre finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Magnum White Chocolate & Cookies - en dröm för alla som älskar vit choklad! Len glass med smak av kex och en chokladswirl med smak av kex, som omsluts av vit choklad med ännu mer kexbitar i.

Det är dags att ta adjö av ännu en glass som inte kommer att finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. En generös botten av chokladbrownie, len vaniljglass med en swirl av kolasås som omsluts av ett lager klassisk Magnumchoklad. En fantastisk smakupplevelse!

Denna glass tar också farväl och kommer inte längre finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. En dröm för alla som älskar vit choklad! Len vaniljglass som omsluts av ett lager vit choklad med krispiga mandelbitar i.

Den här glassen kastar in handduken och kommer inte längre finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Kinder Buenos hasselnöts- och mjölkbar lanseras nu som strutglass. Hasselnötsglassen möts av en kärna av mjölkchokladsås inbäddad i en våffla. Toppad med ett lager av hasselnötskräm.

Den här glassen kommer att lämna oss och inte längre finnas i frysdisken.

Såhär säger GB om glassen. Kolaglass, mörk choklad och kexcrisp, chunks av kakdeg och jordnötssmör och chokladkexswirls – allt i samma slice så att du kan äta i farten.

  • 30 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Synd med lakritspucken.

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Var det en favorit hos dig?

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Ja, den gillade jag massor. All saltlakritsglass. Mums.

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Du är som min pappa och min syster, de älskar saltlakrits

nouw.com/mynameisjossan