Glad nationaldag

Idag har jag varit på nationaldagsfirande i Sundsvall. Den som var konferencier var ingen mindre än vår kända Lasse Holm. Varken jag eller min ledsagare såg någonting intressant där. För det mesta var det några karuseller, brandbilar, polisen som delade ut popcorn till barnen och barnen fick sitta i polisbilen. Man kunde också få åka gammal brandbil.

Det fanns även loppisbord, de obligatoriska godisremmarna som brukar finnas att köpa på sådana ställen, som festivaler, marknader mm. Jag köpte inga. Det var rätt så kasst där i år och mindre än vad det brukar vara.

Det var rätt glest med folk framme vid scenens staket, så jag smet fram och tog några bilder på Lasse Holm med mobilen. Jag kom precis in mot slutet, när han sjöng sin välkända låt canneloni macaroni. Jag tyckte inte det var så särskilt bra.

Borta vid bokhandeln var det någon som berättade om en thriller eller om det var kriminalare? Ingen aning, det intresserade mig inte.

När Sebastian Walldén sjöng på scenen, så gick jag och min ledsagare därifrån. Vi drog vidare mot Birsta City, där vi åt Sushi till lunch/middag. *mums* Sedan spanade vi i några affärer och jag köpte nya hårsnoddar åt min syster, sådana som är bra för håret skruvade liksom. De ser ut som spiraler och är jättepraktiska om man inte vill slita på håret.

Vi var även in på min favoritbutik New Yorker, när vi ändå var i Sundsvalls centrum. Jag köpte en t-shirt med Disneys tecknade Bambi som motiv.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Han är Cool 😊 hehe
nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Han är inte min idol, men funkar väl
nouw.com/mynameisjossan