Ge mig styrka - Aspergers Syndrom

Sitter just nu här och sveper en vaniljcola (Coca Cola med smak av vanilj). Försöker komma tillbaka till livet, om inte annat.

Trött som ett jävla as, känns som att jag ska dö.(Ingen aning om hur det känns att dö) Ögonhålorna gör ont, hjärnan känns grötig och jag vet knappt ut eller in.

I fredags var jag med min vän Cattis till stan. Vi åkte iväg klockan 11.10, men jag klev upp 7.30 för att vara på jobbet först. Hem kom jag vid 18.30 denna kväll.

Igår var jag så trött och slut, men var även tvungen att göra mig redo inför ett jobb. Var på en dans, sålde lotter, lyssnade på musik och fikade. Himla trevligt ändå, efter en missuppfattning som gjorde att jag drog iväg och satte mig för mig själv i en timma. Dansen var för oss som har diagnoser, funktionsnedsättningar mm.

För mig har dessa två dagar varit fyllda med både det ena och det andra. Jag har fått ta in väldigt mycket intryck, med både syn och hörsel samtidigt. Det har gjort mig trött och slut, så trött och slut att jag inatt/imorse drömde mardrömmar om att jag hade små genomskinliga larver som krälade i min bettskena. Det spelade ingen roll hur mycket jag än tvättade den, det fortsatt att krylla av larver.

När jag är så här förbannat trött och slut, då drömmer jag verkligen konstigt och udda.

Jag har sovit några timmar extra, ute på balkongen. Så himla skönt och behövligt. Efter att ha druckit några klunkar av min Vaniljcola, så känns det  ändå bättre. Även om jag inte är på topp. Nu förstår du nog bättre varför jag inte orkat blogga så mycket, som jag skulle velat.

Gillar

Kommentarer

menduserintesjukut
menduserintesjukut,
Känner verkligen igen det dära med att göra en massa saker flera dagar i rad och sen få motorstop.
När man gör saker man gillar är det ju lätt hänt att man glömmer” bort att man faktiskt har en Asperger diagnos å så får man sota för det.
Att energi bägaren inte är så full som man hade velat tänket man ju inte alltid på.
nouw.com/menduserintesjukut
IP: 82.99.3.229