Fy för bantningskurer och slö helg

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Trött är bara förnamnet, men så blir det ibland. Somnade om någon timma efter frukost, vilket var himla skönt och behövligt.

Igår slutade jag följa ett konto på Instagram med motiveringen. På grund av detta med att du anser att man inte duger som man är, så har jag beslutat att avfölja detta konto jag gillar så mycket. Mår dåligt av att folk gör samarbeten som dessa, som anspelar på att man inte duger som man är. Inget fel med folk som vill gå ner i vikt, jag mår bara dåligt av att följa konton som samarbetar för viktminskning och budksapet att man måste förändra sitt utseende. 🤮 och att du även visar resultat före och efter, gör att jag mår ännu sämre och skäms över mig själv som misslyckad och äcklig. Skriver detta med all välmening. Inte okej att man ska må dåligt här också, när det även i andra medier puschas för olika kurer, metoder osv för hur man på snabbast sätt går ner i vikt 🤮🤮 Spelar ingen roll att det handlar om att ändra kosten eller inte, samtidigt ska man köpa någonting du gör samarbeten med ett företag för att uppnå resultat med och inte enbart kosten som du skriver. Hejdå för alltid.

Kontot samarbetar med företag som är för viktigminskning/bantning. Inget fel i sig, men att puscha det på sina följare/de som följer kontot. Det ger i alla fall mig budskapet att personen inte tycker att man duger som den man är.

Sverige är ett fritt land, man har rätt att uttrycka sitt missnöje om man verkligen känner att man behöver. Jag tror inte att personen/personerna bakom kontot tog åt sig särskilt mycket eller så inte alls. Jag kommer inte tillbaka, det är ett som är säkert.

Nu vågar jag stå för det jag skriver. Tidningar och media är fullmatade med hur man gör för att gå ner i vikt på snabbast sätt, hur man får bort rynkor mm. Det är bara skit alltihop.

Jag tänker inte må dåligt på grund av att någon tutar i mig att jag inte duger som jag är liksom.

Hoppas att du haft en fin söndag hittills. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

PS. Bilderna är lånade i appen Bitmoji för Android

Gillar