Frukost...

Idag när jag kom till jobbet, så berättade jag att jag inte ätit någon frukost. Det var på grund av att det väsnades hemma som bara den. Jag vaknade upp i panik, för att jag inte visste vad det var frågan om. Det borrades, sågades och spikades.

När jag vaknade upp, så kollade jag mobilen en sväng eftersom jag inte kunde sova vidare. Det lät så högt och nära, att jag blev i princip helt galen. Jag somnade om när det lugnat ner sig, men det där ljudet återkom när jag hade sovit klart vid 11-tiden. Det var då bara för mig att ligga en stund i sängen och sedan ta på mig mina kläder och dra iväg. Hade lovat min kompisar Cattis att jag skulle komma till jobbet när hon ändå var där. Sagt och gjort, jag tog med mig en julklapp till henne som jag fixat och gick till jobbet.

Där på jobbet berättade jag att jag inte hade mått så bra på morgonen med borrning, sågning, spikning mm. Jag sa också att jag inte hade ätit någon frukost. Då vid 13-tiden, så fick jag min frukost. Jag blev bjuden av min personal, två smörgåsar med smör och ost, samt en kopp te. Jättesnällt, verkligen.

Cattis blev väldigt glad för julklappen och öppnade den på en gång. Kul att man kan glädja någon med så små medel egentligen. Jag är så glad att jag har kunnat glädja en kompis, som jag dessutom tycker är trevlig att umgås med.

Gillar

Kommentarer