Fredag igen och snart helg

Hallå där ute i den berömda holken. Inomhus är det så otroligt varmt och kvavt att jag inte sett på maken. Ingenting planerat för dagen dessvärre och ingenting planerat för helgen.

Ska ta hjälp av min pappa och se om han kan hitta vad det är för problem med min dator, när det inte går att göra en Windows update. Har testat detta, men utan att det rättade till sig, tyvärr. Kan heller inte ladda hem appar från Windows Store, eftersom de inte laddas ner. Det står bara och tuggar. Man kan se att själva appen kommer upp i startmenyn, men den laddas alltså inte ner i datorn.  Det är det man troligen får leva med.

Att det inte går att uppdatera Windows, det tänker jag inte leva med ser du. Vill du veta, så har jag Windows 10. Det brukar uppdateras automatiskt, utan att det är någonting man egentligen tänker på. Det brukar komma upp att man behöver starta om datorn när datorn automatiskt uppdaterats. Nu funkar det inte som det ska, men jag kan i alla fall använda datorn som vanligt. Det gör mig glad faktiskt, i alla fall något som är positivt.

Precis som bilderna från appen Bitmoji visar, så känner jag såhär inför att tekniken strular för mig. Det känns som att det aldrig går smärtfritt om man säger så.

Hoppas du får en fortsatt fin dag och tar hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer