Från 11:38 - 13:00

Hallå där ute. Man kan inte mäta vem eller vilken av oss som är tröttast. Det är ingen tävling heller, man kan vara trött på sitt eget vis.

Just nu är jag så trött att jag sovit från 11:38 - 13:00. Kanske inte sovit hela tiden, men vilat i vilket fall som helst. Känner jag mig själv rätt, så har jag nog sovit.

Läget är oförändrat med min morfar. Det tär på mig att livet är såhär. Jag tänkte inte träna ikväll, vilket är vattenträning (vattengympa). Tränade inte igår heller. Bara att vara mig själv är jobbigt nog med allt som sker i livet just nu.

Ta hand om varandra. Visa dina nära och kära vad de betyder för dig. En kram, ett vänligt ord. Det behövs så lite för att göra någon glad. Imorgon kan det vara för sent. Kram

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Inte konstigt du är trött. Det psykiska tar ju energi som visar sig fysiskt med. Och den där ovissheten är ju hemsk.

Vila du.

Kanske du kan vara lite hos dina föräldrar också så så du inte blir helt ensam i grubblandet och oron. ❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Nej, det är inte konstigt att jag är trött. Ja, ovissheten är hemskt och den tär så in i helskotta. Jag ska till mina föräldrar ikväll, för att äta middag osv. Jag ska föreslå för min pappa, när mamma åker iväg för att se min morfar på IVA att vi ska fortsätta se på serien vi började på. Om du inte sett serien AWAY på Netflix, så kan jag tipsa om den. Emma Green lämnar man och dotter på jorden för att bli befälhavare över en internationell besättning astronauter på ett farofyllt, treårigt uppdrag till Mars.

Medverkande: Hilary Swank, Josh Charles, Vivian Wu. Jag gillar serien ganska mycket och är helt inne i den, även om jag får fråga min pappa det jag inte förstår och låta honom förklara för mig.

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Svarade jag inte på detta? Har för mig att jag gjorde det

nouw.com/mynameisjossan