Frågor med mina svar

1. Favoritdag på året? Jag har ingen sådan dag faktiskt, inte längre i alla fall. Hade förut, men nu vet jag faktiskt inte.

2. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Jag är väl inte blyg, men jag gillar det inte. Min diagnos Aspergers Syndrom gör att jag inte vill dejta eller vilja vara tillsammans med någon. Alla med AS är inte likadana, men jag är så.

3. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Jag skulle inte våga, rädd för allt vad det där heter. Mår illa bara av att böja mig ner för att knyta skorna. Kan inte ens stå på huvudet lutad mot väggen.

4. Kramar eller kyssar? Kramar, eftersom jag inte vill ha någon annans läppar mot mina. Kan också vara Aspergers Syndrom som spelar in där. Gillar alltså inte kramar från vem eller vilka som helst.

5. Choklad eller vanilj? Båda är riktigt gott, svårt att välja dock. Det beror på vilken känsla och vad det ska användas till. Parfym som luktar vanilj går ju bort på en gång. Nej, nej. Aldrig parfym pga allergi. Att äta glass till exempel, då passar det både bra med vanilj och choklad.

Bilderna här ovan är fotade mellan Vialampitjärn och Fageråsen i Timrå 15/8. Dessa bilder är klickbara, för att kunna ses större.

6. Har du tatueringar? Nej, det har jag inte. Så jäkla rädd för nålar, att det inte skulle funka för mig.

7. Vad lyssnar du på just nu? Knapparna från tangenterna på datorns tangentbord, när jag skriver detta inlägg.

8. Är du kär i någon kändis? Nej, absolut inte. Jag har inte känt det behovet av att vara olyckligt kär i en kändis. Jag tror inte det i alla fall.

9. Vilka böcker läser du just nu? Böcker? Är det så att man behöver läsa många? Nä, men jag har just nu 4 böcker på gång. En som jag inte fortsätter med, på grund av att det var för mycket sex och sådant i boken på vissa ställen. Den boken är en serie och heter "Kalla mig Amanda". Du kan provläsa ur boken här, om du skulle vilja.

Alcazar: Carpe Disco, Jag är visst feminist! : på mitt sätt

10. Piercingar? Ett hål i varje örsnibb, men kan inte ha örhängen av något slag på grund av allergi. Det funkar inte ens med allergivänliga.

Gillar

Kommentarer