Fortsatt trött

Hallå där ute i den berömda holken. Jag undrar var min energi har tagit vägen. Den är spårlöst borta och hittas inte någonstans, tyvärr alltså.

Jag har sovit till 11-tiden imorse eller om det kallas förmiddag? Jag har ingen aning.

Efter frukost lade jag mig en stund med surfplattan och spelade lite spel på den. Därefter blev det att sova vidare och nu är jag tröttare än allt trött man kan bli. Ligger fortfarande i sängen men ska ta mig till badrummet en sväng och se om jag blir piggare av att ta mig dit i alla fall.

Inatt drömde jag mycket konstigt igen och det har att göra med min trötta hjärna, som har hållt igång i 190 känns det som. Jag skulle verkligen bara vilja se en gammal god film, som är en favorit och bara slappa. Till saken hör att den filmen troligen ligger i en flyttlåda uppe på en hylla i mitt förråd om jag har otur och skulle då behöva hjälp att ta ner den. Jag får hoppas att den ligger bland filmerna som jag har framme under min tv-bänk.

Jag hade tänkt skriva om den där serien jag såg färdigt igår, men orken finns verkligen inte till det. Hjärnan är verkligen helt ur balans och bara av att tänka gör det ont i den delen av hjärnan som sitter närmast pannan känns det som.

Jag känner mig också väldigt yr, eftersom både gårdagen och dagen i förrgår tog ut till rätt på mig helt och hållet, om man så säger. Jag skulle mer än gärna vilja komma tillbaka till att inte vara så här trött och slut. Sakta men säkert lär jag nog komma tillbaka till livet, om jag bara lyssnar på kroppens signaler. Återhämtning är a och o för alla människor, när kroppen säger ifrån.

Jag behöver verkligen fortsätta dagen med att vila eller iallafall ta igen mig, så att jag får mer energi över till att orka vara mig själv. Just nu känns det inte ens som att jag vet vad jag heter. Det är ungefär den nivån.

Diagnosen Aspergers syndrom gör att jag är i mycket mer behov av att vila och ta igen mig än vad någon utan min diagnos är.

Efter två dagar med att grubbla och promenad på 17359 steg i förrgår, så tar det ju verkligen ut sin rätt på mig. Jag vet inte hur många dagar till jag kommer att vara så här trött och sliten, det återstår att se.

Eftersom jag har min Asperger syndrom, så tar det längre tid för mig att återhämta mig, än om jag inte skulle ha någon diagnos. Allt blir typ dubbelt eller tre gånger så mycket jämfört med om jag inte skulle ha någon diagnos.

Om du känner dig trött efter att ha tagit en promenad, då kan du vila en stund och sedan ha energi till att göra någonting annat igen om du inte har någon diagnos. Jag kan också vila efter att ha tagit den där promenaden, men ändå inte orkar göra någonting annat efteråt eftersom jag fortfarande är trött och slut. Det är svårt att förklara och nu tänker jag sluta med det, så att jag kan fortsätta vila hjärnan.

Det är verkligen inte likt mig att inte vilja slå igång min dator och sitta där. Jag är en sådan som dagligen brukar sitta vid min dator, men nu känns det inte som att det är någonting jag klarar av att göra när jag mår så här dåligt. Det är då bara att respektera och göra annat istället.

Hoppas att läget är bra med dig och att du mår fint.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Förstår dig. Massa styrkekramar och vilokramar❤❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack så jättemycket 🤗

nouw.com/mynameisjossan
Marit98
Marit98,

Oush jobbigt med ha en Syndrom har själv en förvärvad hjärnskada så behöver vila 🛏 nästan 😅 hela dagarna

nouw.com/marit98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Styrkekram till dig ❤

nouw.com/mynameisjossan
Marit98
Marit98,

Tack detsamma ♥️

nouw.com/marit98
VeraLynn
VeraLynn,

Håper du får en riktig god natt søvn, og at du føler deg pigger i morgen. Klem 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

🤗🥰 Kram tillbaka till dig

nouw.com/mynameisjossan