Fortsatt förkyld

Hallå där ute. Hur är läget med dig? Med mig är det sådär faktiskt. Inte helt kass, om man får säga så. Lite halvdant är det väl, med tjock i halsen och värre blev det efter frukost, för då kom även snuvan. Ingenting att göra någonting åt. Jag får ta dagen som den kommer och peppa inför idol ikväll. Det måste ju ses, även om det blir från soffan i vardagsrumsdelen. Jag är taggad på den, eftersom det inte finns så mycket annat att tagga för just nu känns det som. Jag får ju inte träffa mina föräldrar ikväll, vilket känns himla tråkigt. Bara att försöka härda ut. Hade det varit som vanligt, ingen pandemi alltså. Ja, då hade jag fått träffa mina föräldrar idag. En förkylning hade inte gjort så mycket att de fått, men nu är det andra restriktioner som gäller. Man måste vara försiktig och rädd om inte bara sig själv, utan också sina medmänniskor. Jag menar så klart familjen.

Skönt i alla fall att det ännu inte är något tecken på att det skulle vara Corona jag har. Om jag lyssnar efter alla tecken och känner efter hur jag mår, så vet jag ju direkt vad det är för status på mig.

Annars har jag inga planer för dagen, tänkte ta ett soffläge snart och se på Robssons som finns på Cmore. Jag känner att det är lättsamt nu, men jag vet inte. Ska bara göra en sak till, innan det blir soffläge och se på TV.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Känner du dig nåt bättre eller är det fortsatt samma? Frikshetskramar

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Känner mig mycket bättre 🥰

nouw.com/mynameisjossan