Första jobbdagen avklarad

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Det är väldigt varmt och skönt utomhus, vilket är ett plus i kanten tycker jag.

I alla fall så jobbade jag från 13:00-15:00, vilket var lagom att starta med för min del. Kommer ju att jobba så framöver också, men från nästa vecka jobbar jag onsdagar också. Det blir då både onsdag och torsdag.

Det jag fick göra idag var att ta en burk med tryckluft och gå tillsammans med en tjej i min grupp för att rengöra ytorna på de offentliga skrivare/kopiatorer som finns på kommunhuset, så att det inte skulle vara något smuts där om man kopierar något viktigt. Där fick vi köra med tryckluft och putsa med en liten putsduk för att vara säker på att allt skräp och kladd försvann därifrån.

Jag och samma tjej fick även hjälpa till att hälla i hansprit i behållare (3st) som finns för oss som jobbar att använda på offentliga ställen, det behövdes bara påfyllning i den ena. Det sista jag fick göra var att hjälpa till att vika mappar som de i receptionen skulle ha till någonting som jag inte vet vad.

Det var även en gratis smörgås till eftermiddagsfikat, då jag tog en kopp te och smörgås med ost, skinka, gurka och tomat.

Jag är glad att vi fick en bra vikarie när den ordinarie personen som brukar vara med oss är sjukskriven. Jag sade till den nya att jag tycker hon är trevlig och det tycker jag också. Inget snack om saken.

Nu kommer veckorna framöver för mig att innehålla: Måndag: Medelgympa 19:00-20;00 Tisdag: Vattenträning (vattengympa) 19:30-20:30 ca. Onsdag: Jobb 13:00-15:00 Torsdag: Jobb 13:00-15:00 Fredag: Ledig.

Det känns kanske inte för dig som att jag har så mycket att göra, men för mig kan det bli väldigt intensivt och mycket eftersom jag tar in allt med syn och hörsel samtidigt. Jag har min Aspergers Syndrom, vilket gör att allt känns så mycket och mäktigt. Tar jag på mig ännu mer att göra, då är det risk att jag kör slut på mig själv. Bäst att börja såhär och inte ta i för mycket.

Hoppas att du haft en fin dag hittills. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Bilderna är lånade i appen Bitmoji för Android

  • Dagbok
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer