Första inlägget idag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Hittills har jag inte haft tid att blogga, men nu jäklar kommer jag att ta tag i det.

Jag känner mig helt tom i huvudet och vet inte riktigt vad jag ska skriva eller inte skriva rättare sagt.

Kan bara flika in med att jag somnade sent i natt igen. Hade svårt att sova, läste bok fram till 00:02, men förstod ingenting av boken och har försökt med den förut också. Ja, ingen framgång där inte. Somnade på riktigt efter 2:30 ca om jag minns rätt. Tror det var då jag kollade klockan sista gången för natten i alla fall.

Igår skickade jag alla mina julkort med appen Riktiga Vykort. Finns för både Android och Apple. Jag skickade vykort jag fotat själv, med eget motiv. Det kan du också göra om du vill, bara att ladda ner pappen och börja fixa dina egna vykort med egen hälsning till. Det är himla smidigt och bra, jag har använt appen för att kunna skicka till några stycken personer när jag varit på resor till utlandet i flera år. Det funkar hur smidigt där som helst, det är bara att betala med Swish eller betalkort. Det går på ett litet kick. Skriver du dessutom in din epost, så får du din orderbekräftelse skickad dit. Vill du så kan du även skicka julkort på dina barn till mor och farföräldrarna på ett enkelt vis nu i dessa tider, så du slipper skicka till ett annat företag först, för att få bilderna till vykort och sedan vänta på att korten kommer hem till dig innan du lägger de på en av postens brevlådor. Det där med appen fixar sig själv direkt hem till den adressat du skrivit, så du slipper krångel med att ta dig till en av postens brevlådor. Här kan du skicka vilken tid på dygnet du själv vill.

Har du inget eget kort att välja, så kan du välja färdiga motiv direkt i appen också.

Man kan tro att det här är ett samarbete med Postnord, men det är det inte. Jag bara slår ett slag för en bra app.

Om någon timme, alltså 15:35 ska jag ta min 3:e dos av Coronavaccin. Det känns väldigt jobbigt, därför har jag tagit på mig ett bedövningsplåster och ska ha min mamma med mig. Så skönt, eftersom hon varit med alla andra gånger jag tagit blodprov, sprutor mm och då inte bara mot Corona.

Från årets snällkalender kommer här dagens lucka. Ännu känns det inte som för sent att skaffa din egen kalender här. Bara om du vill alltså.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw

Gillar