Första dagen efter 5 månader

Idag har jag varit till jobbet igen, första gången sedan i mitten av mars. Jag fick hjälpa till att hämta dricka ur kylen till de som ville köpa. Det köptes inte så mycket läsk eller Loka idag, som jag hade trott. Ja, i alla fall inte under tiden jag var där.

När jag kom var jag orolig att jag inte skulle våga säga till i receptionen att jag skulle träffa hon som är personal i min grupp där uppe på café, men det gick jättebra faktiskt och jag hittade dit jag skulle. Det var plättlätt när jag hade fått en vägbeskrivning och sedan kom ihåg lite också.

Idag fick jag börja med att dricka te, fylla diskmaskinen och sedan kolla efter vad för grejor det är i montern hos butiken Kreha. Det var fler grejor som stod på listan som inte fanns i montern och tvärtom. Inget allvarligt, men ändå. Vissa grejor i montern stod inte uppskrivet på lappen, det fick man skriva till i efterhand.

De två stående bilderna här under är klickbara.

I morgon, om jag kommer att gå dit, så får jag hjälpa till att fixa lite lappar till en hembygdsförening som behöver veta vad det är för någonting på deras koppar, vad de heter och vilket företag det är. Till exempel Blå blom Rörstrand. Ja, typ så.

Jag behöver åka in med mina glasögon till Birsta City och få de åtgärdade. Det är så att jag har bytt ut de en gång förut och behöver byta ut de igen, men då får jag denna gång välja ett annat par och likadana kan jag glömma eftersom de har utgått. Jag får välja ett par helt andra bågar gratis och det känns bra. Gillar inte de jag har nu, eftersom de ser ut som skit.

Jag säger aldrig mer glasögon med klistermärken sådär, hur snygga de än är. Det här är andra paret som blivit såhär och det är inte okej tycker jag.

  • 62 visningar

Gillar

Kommentarer