Födelsedag i efterskott

Idag kom min bästa vän, med sin man och ena barnbarnet på snart 7 år, för att fira min födelsedag i efterskott. Jag valde mellan en budapestbakelse och en bit prinsesstårta. Jag valde då prinsesstårtbiten, eftersom jag rätt nyligen ätit en bit budapestbakelse på min rätta födelsedag 6/11.

Jag tackar så jättemycket för allt fint jag fått. Jag är mer än nöjd och hade inte velat ha någonting i present, men är ändå glad att jag fick det jag fick. Det där glaset får inte diskas i maskin, men det kommer jag inte heller att göra.

Som det är nu, så är det fläckar efter fingeravtryck eftersom de som var här har tittat på det och fingrat. Jag får rengöra eller torka av glaset, innan jag ställer det på en plats i mitt vitrinskåp (om man nu kallar det för ett sådant?)

Glaset är från Carolina Gynnings kollektion och heter Slice of life, vilket betyder att du ska vara tacksam för vad livet ger dig.

P.S Klicka på bilderna, för att se de i större format

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Du fick mycket att vara tacksam och glad över
nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Man ska uppskatta att man har härliga och fina vänner, som finns där i alla lägen. Jag finns ju för mina vänner också. Det heter ju "i nöden prövas vännen" och då ser man vilka som är ens riktiga vänner. Jag är en riktig vän, för jag finns tydligen där i nöd också.
nouw.com/mynameisjossan