Fler bilder från resan

Hallå där. Här kommer det fler bilder från resan till Kalvträsk och Konny Lundström. Jag var där för att se om jag skulle kunna fota någon Kungsörn. Jag såg en Kungsörn, men den satte sig aldrig så att jag fick någon chans att fota den. Därför måste jag tillbaka fler gånger, för att se och fota den mäktiga fågel som jag såg flyga över taket till gömslet jag satt i med min pappa.

Vill du se vad Konny har att erbjud mer än bara Kungsörnsfotografering, spana in hemsidan här.

Nötskrika (Garrulus glandarius) 25/10

Blåmes (hane) Cyanistes caeruleus 25/10

Talgoxe (hane) Parus major 25/10

Större hackspett (hane) Dendrocopos major 25/10

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Fasen , du hade nog lyckats få bort kommentaren ur mitt flöde med. Och jag som inte minns i exakthet.

Jag tror att jag skrev att du tar så otroligt vackra foton. Jag säger inte bilder för du tar verkligen profisionella fotografier. Samt roligt med nötskrikan tror jag att jag skrev. Att de har så vackra fjädrar man kan hitta.

MEN det viktigaste var att jag funderat över detta med veckans blogg som du som ju tycker om att blogga mer öppet liksom och gör det bra och varierat. En bra blandning helt enkelt. Att jag undrade hur det gick till att bli det. Vem som väljer det? För jag tycker att Nouw kan visa på lite nytänk och variation också. Att lyfta fram olika bloggar. Din är ju perfekt med massor av blandat innehåll. Otroligt fina foton och lite tips och ideer. Tankar och dåligt mående ibland. Glädje också. Resor och utflykter. Och jag tycker att även människor med tex en npf-diagnos kan bli en veckans blogg. Om du inte nu ta illa upp om din diagnos. Jag har ju samma själv. Jag bryr mig inte. Men jag tror ibland att nouw gör det. Du ska helt enkelt ha credd för vad du gör tycker jag.

Kram❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Nej, jag tar inte illa upp av min diagnos. Jag vill mer än gärna att folk ska få upp ögonen, att samhället ska vara mer öppet och förstående för folk som inte är det som i vardagligt tal kallas "normal"

nouw.com/mynameisjossan