Fjärde advent

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med er, vilket det är med mig ska jag be att få tillägga.

Denna eftermiddag var jag hos min syster och hennes familj för att umgås och träffa systerdottern. Det var himla mysigt faktiskt och hon är ju så go vill jag tillägga. Vi lekte med klossar och hon är jätteduktig för sin ålder att bygga med klossar.

Bilden är fotad hemma hos min syster

Hoppas att du också haft en fin dag och en bra sista advent eller man kanske säger fjärde advent?

Nu är det inte många dagar kvar till julafton och the big day, som man säger. Jag har fortfarande ingen julstämning och det beror nog mycket på att vi inte har någon snö här, utan bara gröna gräsmattor. Jag får se till att önska mig snö till julafton. Om jag håller tummarna och önskar riktigt hårt, så kanske snön kommer hit och stannar kvar till julafton.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #pepparkakor #pepparkaka #advent #fika #familjen #familjenärbäst #älskadebarn #älskade #älskadeunge #systerdotter #lillasyster #storasyster #stoltstorasyster #fromtimråwithlove #timrå #sverigebloggare #sverige #jul #jul2020 #julen2020 #julen #saffran #mysigt #mysig #mysdag #mysigdag #helafamiljensamlad #jagärdenbästa #mamma #mammadotter #pappa #pappasflicka #adventsljusstake #adventsfika #adventstid #mammaochpappaärstolt #fjärdeadvent #söndagsmys #söndag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Roligt att du haft en bra advent. Jag håller tummarna för snö på julafton åt dig💕

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tycker inte du som jag, att det ska vara snö på julafton? ♥

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Jo jag vill absolut ha snö. Massor helst. Och flingor i luften. Har väntat och väntat men det kommer inget. Och allra finast är det ju med snö till jul också.

nouw.com/shining