Fixade för någon dag sedan

Nu är det så att jag inte gör headers åt folk till deras bloggar. Jag har bara gjort till min kompis Cattis och kommer inte göra till andra bloggar.

Jag gjorde två varianter av samma header. En rörlig och en som inte är rörlig. Cattis valde att ha den rörliga i sin blogg.

Varför jag gör till Cattis, det är för att jag känner henne, vi gör saker tillsammans ibland och vi jobbar tillsammans.

Hon gör saker för mig och jag gör saker för henne. Fotografierna hon har i headern, det är sådana som jag lånat från hennes blogg och instagram. Hon har valt att ha denna header i sin blogg.

Eftersom att jag kan hantera Photoshop någorlunda okej, så är jag snäll mot mina nära och kära. Vid påsk, jul och nyår, så fixar jag kort som mina föräldrar kan skicka till folk via mobilen och även sådant jag själv kan skicka via mobilen till folk eller lägga in i bloggen.

Jag har också visat min pappa hur han hanterar vissa saker i Photoshop som han undrat över, men han har sagt efteråt att han glömt bort hur man gör. Det är då bara att visa honom igen och blir han osäker, så får han skriva upp det jag visar. Lättare att komma ihåg då eller hur.

Här under är i alla fall den header jag gjorde till Cattis som inte är rörlig.

Gillar

Kommentarer