Fint väder ute

Hallå där ute i den berömda holken. Har ni också fint väder med sol där ni bor? Här i Timrå är det sol och väldigt fint väder med värme. Såg en Nässelfjäril flyga förbi på promenaden jag tog med pappa idag på ca 1 timma. Det var en riktigt härlig och skön promenad faktiskt.

Nu sitter jag ute på balkongen och försöker att få ihop ett blogginlägg till dig här, medan jag funderar på värdsliga saker eller kanske inte värdsliga saker, men du förstår nog.

Idag är det typ 9°C utomhus och det är skönt som tusan. Jag behöver inte ha några varmare kläder på mig eller lager på lager, vilket är skönt bara det. Tänkte sitta här på min balkong och redigera naturbilder, men inser att det är för dåligt ljus här ute, för ljust så själva dataskärmen blir för ljus och det går inte att se så bra. Får ta det vid senare tillfälle istället.

Ni som inte vet vad som hände med mina skor igår, ni kan läsa om det här. Ni andra kan se skillnaden mellan igår och idag. Slängde in skorna i tvättmaskinen och lät den gå i 40 grader, så skorna blev ju någorlunda rensa. Ja, inte helt rena och fina, men betydligt bättre än igår i alla fall. Jag är nöjd, vilket är huvudsaken tycker jag.

Någon liten fläck på det vita som inte går bort gör mig ingenting, man kan inte få bort all smuts på ett par gamla och använda skor.

Ta hand om dig, så hörs vi senare igen eller imorgon. Det beror på vad jag känner senare. Detta inlägg får räcka för nu i alla fall.

Gillar

Kommentarer