Finns det någon bättre bloggportal?

Vad är en bättre bloggportal än här?

Hallå där ute i den berömda holken. Finns det någon bättre bloggportal för oss som inte kan det här med HTML och CSS mm? Jag är inte alls vass på detta.

Jag har försökt att leta, men förstår att Wordpress är en bra sida. Hur förstår jag mig på den? Det gör jag inte.

Eftersom jag nu blir ignorerad av Admin här på nouw och att ingen verkar vilja fixa igen, så att man kan byta bakgrund i bloggen till någon man väljer själv eller ha en header utan bakgrund, så finns det tyvärr ingen annan lösning än att leta sig vidare från denna bloggportal till någon som gör att man kan byta bakgrud.

Det får inte vara för avancerat med bloggdesignen, eftersom jag tycker den här bloggportalen har mycket att komma med, vad gäller bloggdesign osv. Jag känner på något vis att jag verkligen trivs här. Det är synd att jag känner att jag behöver flytta härifrån så småningom, eftersom det inte längre verkar passa mig med mina stora (små) krav. Det är inte ens rimligt att fixa tillbaka det jag saknar till hur det var från början när jag började blogga här.

Jag vet inte om jag kommer att fortsätta blogga här när min period med premium är över. Jag får se hur jag gör, om det har blivit någon ändring tills dess.

Jag kommer inte att gå tillbaka till bloggplatsen.se, där jag började min karriär eller vad det heter. Där började jag blogga från första början, men känner inte att det är dit jag vill. Kan ingenting om HTML eller CSS, så det är väl dit det lutar... tyvärr.

Är så fäst vid den här bloggportalen och har fått många fina "vänner" att snacka med online här. Det är just därför det känns så svårt att behöva byta. Det är ju ett tag kvar tills jag behöver byta bloggportal, om jag nu byter vill säga. Får se hur allt blir framöver.

  • Tankar
  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Funderar på samma sak men också inte pga det du skriver.

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Varför vill du byta?

nouw.com/mynameisjossan
Enna,

Det är så svårt att välja bloggportal men det är också ett stort steg att byta 😊

sayyeastofashion.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, det är ju ett väldigt stort steg att byta. Precis som du skriver

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har forsøkt forskjellige bloggportaler, også Wordpress. Ingen av dem lever opp til den standarden jeg ønsker når det gjelder design og hvordan jeg ønsker at bloggen min skal være. Jeg tror ikke du kommer til å finne den perfekte portalen, for det er «alltid» noe som ikke fungerer der også.

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag kan ingenting vad gäller koder eller så, så jag kan designa en hel blogg på egen hand, tyvärr

nouw.com/mynameisjossan