Filmtips

Filmtips

Hallå i holken!

Här kommer jag att ge er tips på en bra film som jag sett för ett tag sedan. Ja, den var faktiskt rätt bra. Har en kompis som också tycker den är bra och sett den flera gånger. Jag tipsade henne om den och då hade hon redan sett den flera gånger.

Filmen jag tänker tipsa om heter Familjetrippen och handlar om smuggling av knark över gränsen i Mexiko. En man får i uppdrag av sin chef eller vad jag ska kalla det att hämta och smuggla knark. Han får den för honom briljanta idén att en familj på semester inte väcker någon uppmärksamhet, vilket han tror inte kommer att kontrolleras vid gränsen och tar med sig två av sina grannar, den ena en vuxen kvinna, den andra en tonåring och den tredje en hemlös tjej. Därefter drar de iväg i ett flygplan till Mexiko, där de får låna en husbil och resan kan börja. Det är mycket saker som händer på vägen, som man verkligen inte tror skulle hända.

Det är en rolig och sevärd film. Jag skrattade dock inte ens enda gång, men ändå är den bra. Brukar sällan skratta till filmer, även om jag tycker de är roliga.

Filmen finns att se via Netflix, om du är sugen att se den.

Handling: David Burke försörjer sig på att sälja marijuana. När han blivit bestulen på sitt lager tvingas han smuggla in ett stort parti droger från Mexiko till USA. Han värvar en pank strippa och två tonåringar så de kan låtsas vara på familjesemester.

Originaltitel: We're the Millers Genre: Action, Komedi, Kriminalfilm Premiär: 20 september 2013 (Sverige), 3 augusti 2013 (USA) DVD-premiär: 22 januari 2014 Längd: 110 min Åldersgräns: Från 11 år Språk: Engelska och Spanska Inspelningsår: 2013

  • Filmtips
  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube