Filmtips - Familjefilm

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med er.

Igår såg jag en riktigt bra film hos mina föräldrar som jag fått en känsla av att alla andra redan sett långt innan mig, Jag är nog sist som vanligt när det väl gäller filmer sådär, men det gör ingenting. Om någon annan inte sett den redan, så kommer ett tips här.

Filmen jag tänkte tipsa om heter "Förfärliga Snömannen". Det är en film jag verkligen tycker var både mysig och en glad film på sitt vis. Jag kan verkligen rekommendera den med alla tokiga upptåg som hände längs en resa som gjordes. Jag tycker att den där snömannen var hur sjukt gullig som helst och skulle mer än gärna velat ge den en stor kram. Inte för att snömän hör hemma i människornas värld, men ändå.

Handling: När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.

Röster: Rösterna i original hittar du här. De svenska rösterna hittar du här.

Genre: Barn, komedi, familj, fantasi, äventyr Åldersgräns: 7 år Lokal titel: Förfärliga snömannen Originaltitel: Abominable Längd: 1h 37 min Premiärår: 2019 Biopremiär: 2019-10-25 Var finns filmen: Viaplay och kan hyras hos SF anytime från 49kr

  • Filmtips
  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer