Filmrecension

Igår kväll såg jag och mina föräldrar filmen Jumanji: The next level. Jag kan verkligen säga att den inte föll någon av oss i smaken sådär.

För det första var det för lång startsträcka, innan själva filmen kom igång på allvar. När den väl kom igen, så var det för mycket hoppande hit och dit. Det var för rörigt med karaktärerna, så jag hängde inte med. Det fanns liksom ingen röd tråd och någonting som hängde ihop på ett vettigt vis. Den var inte alls lika bra som föregångaren, även om den gick att se. Inte mer än så. Det var nästan bara våld hela tiden och inte alls särskilt sammanhängande på något vis. Nej, ingen film jag kan tänka mig att se, om jag vill se en mycket bra film. Den går att slötitta på, absolut. Inte direkt mer än så, tyvärr. Hade förväntat mig mer av filmen faktiskt.

Jag kan inte förstå att 91% av Googles användare gillar filmen.

Det som var bra, det är att samma karaktärer var med sedan förra filmen, även om inte samma personer "flyttat" in i deras kroppar som i förra filmen. Hoppas du förstår hur jag menar, även om jag är dålig på att förklara.

Vad det verkar så bäddar det för en uppföljare. Om jag kommer att vilja se den, det är oklart.

Handling: I Jumanji - The Next Level är gänget tillbaka, men spelet har förändrats. När de återvänder till Jumanji för att rädda en av sina egna, inser de att inget är som det borde vara. Spelarna måste utforska nya platser, från öknar till snötäckta berg för att ta sig ur världens farligaste spel.

Skådisar: Dwayne Johnson, Kevin Heart, Jack Black, Karen Gillan, Awkwafina, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Madison Iseman, Ser'Darius Blain, Danny DeVito, Danny Glover, Rhys Darby, Colin Hanks, Rory McCann och fler skådisar hittar du här.

Genre: Komedi/Action Produktionsår: 2019 Premiär: 13 december 2019 (Sverige) Åldersgräns: 11 år Längd: 2h 3 min

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Jag tyckte nog att filmen var rätt så bra. Bra skådespeleri tyckte jag. Men jag kan förstå att du tyckte det var rörigt.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Den förra var mycket bättre och den gillade jag mycket mer
nouw.com/mynameisjossan