Filmrecension - Trolls

Denna eftermiddag har jag sett film på Viaplay. Jag såg nämligen filmen Trolls. Det märks tydligt tycker jag, att det är en film som riktar sig till barn. Det var ingen höjdare så tycker jag. Handlingen var väl ingenting att skryta med heller, om jag ska vara ärlig. Jag hade trott jättemycket på filmen, men det visade sig att jag hade fel. Nej, ingenting jag kommer att se igen, om det inte är tillsammans med barn i lämplig ålder förstås. Ett plus i kanten att de översatt utländska sånger till svenska och sjöng det i filmen.

Jag skulle faktiskt ärligt säga att jag tror det finns barn som skulle gilla filmen.

Här på trailern är sångerna inte översatta till svenska, men i filmen är de och det är himla kul att höra den svenska versionen av låtarna. Ja, du kan ju förstå att jag såg filmen med svenskt tal.

Handling:

Efter att jättetroll har invaderat trollbyn ger sig Poppy, världens lyckligaste lyckotroll, och den överdrivet försiktiga Kvist ut för att försöka rädda sina vänner. Tillsammans måste det udda paret ge sig ut på ett äventyr långt ifrån den värld de känner till. Med musik av bland andra Justin Timberlake blir denna musikaliska feelgood-fIlm årets största lyckorus för hela familjen!

Inspelningsår: 2016 Åldersgräns: 7-år Genre: Fantasi, Musikal, Komedi, Äventyr, Barn

  • Filmtips
  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer