Fick en känsla av ensamhet

Hallå där ute i den berömda holken. Just nu känner jag att jag fick en känsla av ensamhet. Jag vet inte var den kommer ifrån eller varför jag fick den, men det känns som om jag skulle vilja småprata med någon. Det finns ingen i min lägenhet, förutom mig själv och inte känns det kul att ringa någon för att småprata heller. Jag försökte med min moster, men det blev inte så lyckat. Vad blir då nästa steg? Ja, det är någonting jag kan fundera på.

Inte hade jag tänkt att dra till mina föräldrar för att hälsa på där nu, eftersom de båda har ärenden att göra lite senare under dagen. Jag får helt enkelt se vad jag kan tänkas sysselsätta mig med tills vidare. Vad det blir återstår att se, men just nu vill jag bara småprata med någon. Kanske slår igång någon musik och sysselsätter mig med det ett tag eller ser på någon mysig serie på TV? Ja, det får bli någonting ditåt just nu känner jag. Som det är nu, så har jag inte lust med varken Photoshop eller skriva någonting på datorn. Det känns inte som min stil riktigt just nu.

Kanske tar en promenad lite senare, ifall andan faller på. Får se hur jag gör med den saken. Hört att någon blivit rånad här på byn, så jag får låta bli att ha min telefon framme för att fota så mycket med den eller hålla den vid örat och prata så om jag är utomhus. Vad som helst kan ju hända och det är ingenting jag vill. Skulle bli väldigt ledsen om min kära mobil skulle bli stulen eller om jag hade min systemkamera utomhus och den skulle bli stulen, om jag vore ensam vill säga. Headeset i någon form vore att föredra, om jag vill prata med någon i telefonen då jag är utomhus.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #fromtimråwithlove #timrå #sverigebloggare #sverige #mobilekvalitet #mobil #mobilbilder #mobilfoto #redigera #redigeradeosv #bilenfixad #wow #ensamhet #ensam

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Kramar❤ Jag finns här om du känner dig ensam.

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Gullig du är ♥

nouw.com/mynameisjossan