Fick byta lösenord

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag inte kommit in på bloggen på hela dagen, även om jag sett andra som som varit inne flera gånger under dagen. Jag undrade vad som kunde vara fel, för det kan väl inte bara vara jag som inte kan komma in? Såhär på kvällskvisten tänkte jag att jag borde slå igång datorn och prova webbläsen, även om allt ändå för oss med Android vad jag vet nu för tiden går via webbläsaren i appen och inte via någonting annat som man bara kan använda logga in via en app med. Strunt i det, jag vet inte heller vad jag försöker förmedla med detta.

Det jag fick en snilleblixt att testa göra, det var att byta lösenord och vips kom jag in på bloggen. Vilken lycka för mig som verkligen älskar min kära blogg och är glad att jag kan uppdatera den nu igen. Nu gäller det bara att komma ihåg vad för lösenord jag valt, vilket är ett kapitel i sig med alla bokstäver, siffor och en massa andra tecken huller om buller. Tur att jag skrivit upp det i alla fall, för att komma ihåg tills jag lärt mig det.

Idag har det regnat större delen av eftermiddagen, så skönt att man sluppit vara utomhus i alla fall. Inte gått mer än till och från jobbet i princip, även om jag följde med min jobbarkompis/kompis Cattis till de två matvaruaffärer som ligger i centrum, sedan mött pappa som hade ett ärende till Apoteket och sedan följde han med mig hem, innan vi gick till hans och mammas lägenhet. På jobbet var det ingenting särskilt som gjordes, kändes bara som att jag satt och målade på ett papper efter att ha varit med återvinning till rummet där man sopsorterat.

Eftersom jag inte har någon särskild bild att komma med till detta inlägg, så får du dig ett gott skratt ikväll.

Jag vet att denna bild har funnits med ett bra tag, så den är helt enkelt inte ny. Den är kul i alla fall tycker jag.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för och även en fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #nyttinlägg

Gillar