Favorit bland julfilmer

Hallå där ute. Gillar du också julfilmer och har några speciella du alltid brukar se från år till år? Jag har några stycken, bland annat "Polarexpressen". Den filmen har jag och min pappa sett flera gånger tillsammans, eftersom vi gillar den typen av julfilmer.

Handling: Kliv upp, hoppa på och förbered dig på den häftigaste resan i ditt liv! Det är julafton, och du kommer snart att åka berg- och dalbana uppför och nerför berg, kana över isfält, balansera på skyhöga broar och bli serverad varm choklad av de häftigaste servitörer du någonsin sett.

Du åker med Polarexpressen! Tom Hanks har huvudrollen och Robert Zemeckis regisserar den här redan klassiska julfilmen med bländande Performance Capture-animeringar som ger varje ögonblick ett magiskt skimmer. "Att se är att tro", säger en mystisk luffare som är med dig på tåget. Du kommer att se under. Och du kommer att tro. Taaaaag plats!

Genre: Fantasi, äventyr, familj, jul Utgivningsår: 2004 Originaltitel: Polar Express Premiär: 10 december 2004 (Sverige), Allmän biopremiär 10 november 2004 (USA) Längd: 98 min Åldersgräns: Från 7 år / Barntillåten

Filmen finns att hyra eller köpa på YouTube och hos SF Anytime. Den finns också att se gratis hos Viaplay och Netflix (konto behövs)

Gillar

Kommentarer