Fått veta mer om jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag ringde hon som är personal i min grupp på jobbet. Jag jobbar som du kanske redan vet eller så vet du inte, på kommunhuset i Timrå. Jag trivs jättebra, men eftersom det varit pandemi har ingen av oss fått jobba sedan november i fjol.

Det som kommer att röra mig angående jobbet, det här att hon som är personal i min grupp kommer att höra av sig till mig vecka 38 igen. Då kommer vi att bestämma hur vi ska gå tillväga för att det ska bli bra för mig med jobbet igen.

Vissa av oss som jobbar har även annat jobb utanför kommunhuset, någon eller några dagar i veckan. De ska vara där tills vidare.

Vi är fyra stycken vad jag har för mig, som inte jobbar någon annanstans än på kommunhuset. Till att börja med kommer inte vi att umgås med varandra, eftersom vi kommer att vara en dag var i veckan på kommunhuset tillsvidare. Allt har att göra med den här pandemin (Covid-19), tills det lugnat ner sig blir det så här.

Det jag kommer att få pyssla med på jobbet när jag kommer tillbaka, är i stort sett samma som förr. Jag får följa med till butiken jag brukar följa med och hämta saker ifrån, för att hjälpa till med att dekorera en monter som folk kan köpa saker ur. Butiken heter Kreha.

Vad är Kreha? Butik Kreha säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk, det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Dessa saker görs av folk som har olika funktionsvariationer.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget.

Jag kommer även att hjälpa till med att göra det som jag gjorde förr också, vilket var att skriva in vilka grejor som vi har hämtat från butiken i en tabell i datorn, skriva in vad grejorna kostar, när det sålts, vad det är som har sålts och vad som ska tillbaks till butiken igen.

Det är på det stora hela samma saker som jag har gjort förut där på kommunhuset. Det jag inte vet om jag kommer att göra till en början, det är att hjälpa till att sopa golv, torka bord och den biten i kommunhusets café. Vi har inte pratat något om det, därför vet jag inte hur det blir med det.

Hoppas att du haft en fin dag hittills. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Vad kostar 💲 tillexempel en mössa?

nouw.com/marit1998
mynameisjossan
mynameisjossan,

En mössa? Det beror väl på var du köper mössan

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Det blir sikkert godt å komme tilbake i jobb igjen tenker jeg. Selv har jeg jo jobbet hjemme hele tiden, men på onsdag skal jeg ned til kontoret å jobbe der. Akkurat det gleder jeg meg ikke til, men sjefen har talt!

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, det ska bli skönt att komma åter till jobbet. Även om det nu bara är en dag i veckan. Bättre än ingenting 😉

nouw.com/mynameisjossan