Får inte jobba idag

Hallå där ute i den berömda holken. Jag har blivit förkyld, med hosta och tjock i halsen. Det är nämligen så att jag då inte får jobba någonting, i och med den pandemi som råder. Jag har en arbetskompis som visserligen inte jobbar samma tider som mig, men är hemma med ont i halsen. Det är jobbigt det här. Jag lär inte få gå utanför dörren idag, vilket inte stör mig nämnvärt men ändå.

Jag tycker att det känns piss när jag inte har någonting att hitta på. Jag skulle ju jobba idag och vara med när vi gör en rolig sak på jobbet. Jaja, det får bli en annan gång. Allt kan inte bli som man tänkt sig hela tiden, hälsan går före i detta läget. Känner mig inte direkt sådär jättesjuk.

Bilden är fotad igår kväll!

Har en jobbarkompis som bor på ett gruppboende, men i en egen riktig lägenhet. Där har man stängt ner nu, så att de som bor där är isolerade i 7 dagar. Jobbigt för dem, men hoppas att jag slipper förkylning på något mer vis än hosta och lite snuva. Det här får inte vara början till Corona.

Jag kanske inte kan träffa min syster och hennes dotter imorgon, eftersom jag idag är förkyld. Vi får se hur allt blir och hur det kommer att gå för mig, hoppas på det bästa och att det inte blir värre. Känner mig bara snorig, hostig och tjock i halsen.

P.S Efter att jag berättat för min syster i ett meddelande, så fick jag svar från henne. Hon säger att vi ställer in imorgon. Jag tycker det är ett klokt beslut faktiskt, vill ju inte smitta ner min systerdotter eller min syster. Jag brukar ju pussa min systerdotter på kinden och krama henne, men det kommer jag inte kunna göra ändå. Får ta nya tag att träffas en annan dag.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Stort krya på dig❤ Hoppas att det absolut inte är skitviruset

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det tror jag inte heller 🥰

nouw.com/mynameisjossan