Fågelfoto - Fina naturbilder

Natur, Resor

I helgen var jag tillsammans med min pappa hos en som heter Conny Lundström, för att försöka fota kungsörn. En kvinna som var med där hade sett kungsörn dagen innan vi var där. Vi satt bara i gömsle i 2 dagar, så vi såg tyvärr ingen örn. Kvinnan hade sett kungsörnen på fredagen, men som det varit hela hösten så sågs den var tredje dag. Hade vi stannat kvar till måndag, så hade vi nog sett den. Sådant kan man aldrig veta faktiskt och det är ingenting man rår på när det gäller vilda djur.

Är du också sugen på att göra en egen resa eller vill veta vad det handlar om ändå? Spana in Connys hemsida här.

Några av de naturbilder jag fotade då jag var i Kalvträsk i Skellefteå kan du se här under.

Nötskrika har jag fotat förut, men de är fina fåglar. Att fota de igen är något jag valde att göra.

Domherre (hane). Jag har velat fota domherrar och aldrig riktigt fått till så bra bilder, men nu fick jag min chans.

Grönfink

Större hackspett (hona). Jag minns inte om jag någonsin fotat den här fågeln på så nära håll. Det blev ju en jättevacker bild, inte sant.

Här är det bråk mellan en Domherre (hona) och en Grönfink medan en Domherre (hane) tittar på. Jag fick inte skärpan på rätt ställe, som du kan se.

Conny som hyr ut fotogömslet och övernattning mm sa att det är svårt att se Duvhök där. Det är till och med svårare än att se havsörn. Vi lyckades ganska bra och jag fick mycket fina bilder, som du kan se. Det är för övrigt en ung hona av Duvhök här ovan.

Fler bilder kommer att komma en annan dag. Jag har suttit som en dåre hela dagen igår, för att rensa upp bland mina 3859 bilder och valde ut 231 stycken som ska bantas ned till färre allt eftersom. Jag kommer aldrig att lägga ut över 200 bilder här i bloggen från denna resa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube