Eurovision Song Contest

I år det Tel Aviv i Israel som håller i den här omgångens upplaga av Eurovision. Jag kommer inte att titta på det, eftersom jag inte är hemma. Jag kommer att ha andra planer och det finns ingen TV där jag kommer att befinna mig. Jag har inte heller tid att använda internet och kolla i en mobil, surfplatta eller dator. Det får bli att jag inte ser det.

Att se finalen i efterhand är ingenting jag känner är någonting heller, eftersom jag redan då säkerligen kommer veta vilket land som tog hem vinsten.

Hade jag varit hemma, så hade jag i alla fall bojkottat, eftersom det är i Tel Aviv. Döm mig inte, men alla tycker olika och får göra hur de vill. Jag såg inte ens delfinalen (tisdag). Jag hade inte annat för mig, så jag såg alla tävlande låtar i torsdags.

Madonna ska vara med och uppträda med två låter. En gammal hit och en ny låt från sitt kommande album. Med sig har hon 160 personer ur sitt entourage.

Att boka stjärnan till finalen beräknas ha kostat drygt 10 miljoner kronor och det är affärsmannen och miljardären Sylvan Adams som står för notan.

Den där summan är nog bara småpengar för Madonna och gör nog varken till eller från. Jag tror nog det i alla fall. Gästframträdandet under Eurovision blir den fjärde gången Madonna spelar i Israel.

Gillar

Kommentarer