Ett pass träning avklarat

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll har jag varit på årets första träningspass med Korpen Timrå, Det var medelgympa på schemat. Det var himla kul och svettigt som vanligt. Passet tog slut på en gång kändes det som, jag hann knappt blinka så var det över.

Det får bara vara 50 personer under ett pass nu med gruppträning och vi var hälften av det, alltså 25st. Jag hade gärna stannat en stund till och tränat mer, eftersom det var så kul och efterlängtat för många av oss. Flera sa att de inte tar sig för att göra någonting sådant själva, som att promenera eller göra annat själv. Det är då bra tycker jag att vi kan stötta varandra och träna i grupp så här. Då gör vi alla samma saker samtidigt och kan man inte göra någonting på grund av någon anledning, så får vi göra det vi kan och hitta på något eget när det väl är dags för övningar vi inte kan göra.

Efter passet såg jag ut såhär i omklädningsrummet. Innan passet är här min fina handduk att torka svetten ur pannan med, min vattenflaska och min egen träningsmadrass eller vad det heter.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer