Ett dygn kvar ungefär

Imorgon är jag på väg för att se min stora idol Britney Spears live. Kan inte riktigt greppa att det är dags redan. Känns som ett halvår sedan pappa hängde på låset för att boka biljetter, blev utloggad från sidan när han hade fått platser och skulle betala. 27 januari, klockan 9:00. Det är ju mer än ett halvår sedan.

Jag blev förbannad, för vi fick inga biljetter för 695:-, vi fick leta vidare. Jag spammade mina föräldrar med sidor där det fanns biljetter, samtidigt som de hjälpte min syster och hennes sambo att flytta från lägenhet till hus. Jag har räknat ned i säkert ett halvår eller något, nu är det äntligen snart dags för den stora dagen i Sandviken.

Jag kan knappt förstå att det är dags. Vi fick ju bättre platser också, så jag ska inte klaga.

Jag kommer att sitta helt förtrollad, för att få se min stora idol. Jag har spelat hennes musik tillsammans med min pappa, för att tagga och förvärma. Ingen i min familj gillar Britney, mer än jag. Min familj är så snälla att de gör mycket för mig. Pappa ställer upp med att gå på en konsert med mig och se något han inte gillar så som jag gör.

Först Pitbull och sedan Britney, det kan inte bli bättre just nu känns det som. Ja, det är sant.

  • Annat
  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

josefineemilia
josefineemilia,
Gud så roligt med Britney Spears! Lyssnade mycket på henne när jag var yngre
nouw.com/josefineemilia
mynameisjossan
mynameisjossan,
Ja, det ska bli så himla kul att få se henne live. Läste att hon kommer köra Playback. Läste också en annan sak, att hon blivit totalsågad på någon tillställning i Danmark. Publiken gick iväg 45 minuter innan det var slut och Britney själv kände sig obkeväm. Recencenten skrev att han tyckte att publiken skulle få pengarna tillbaka
nouw.com/mynameisjossan