ESC 2021 - Vinnaren

Hallå där ute i den berömda holken! Hoppas att läget är på topp med dig. Det är inte helt bra med mig kan jag säga eftersom jag är så jäkla trött och slut. Det var ju Eurovision igår, som jag såg hemma hos mina föräldrar fram till mitten av att jurygrupperna hade sagt sitt. Då tyckte jag att det var lite väl sent att vara kvar, så min pappa följde med mig till porten där jag bor och sedan gick han hem igen.

Jag såg slutet av Eurovision hemma hos mig i min ensamhet. Det kan jag säga var väldigt skönt, eftersom jag umgåtts en hel dag och kände att nu ville jag vara ifred med min egen ensamhet.

Skriver från mobilen, eftersom jag inte orkar starta datorn för att skriva detta. Ha överseende och låt det duga.

Vinnande bidrag blev Italien och deras bidrag "Zitti e buoni" med gruppen Måneskin.

Den som kom på namnet till gruppen var bandets kvinnliga basist, som är ifrån Norge från början. Hon fick säga något ord på norska och så föddes namnet till bandet.

Stort grattis till vinsten, Italien. Det var egentligen inget dåligt bidrag som vann allt ihop! 🥳🎉

Det här bidraget föll mig inte i smaken, eftersom det inte riktigt är min typ av genre vad gäller musik. Det var inte ett dåligt bidrag som så, det är bara inte min typ av musik.

Annars har jag ingenting att klaga på.

Mina personliga favoriter från ESC är de du kan se här under.

Bidraget här ovan gick aldrig från semifinal till den stora finalen tyvärr.

Villken/vilka hade du som favorit igår och vilket bidra hade du sett som vinnare? Jag menar om du inte tycker det var rätt bidrag som vann alltså.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

Du är nog inte ensam om att vara trött idag, många är ju dagen efter Eurovision och trötta. De flesta bidragen var dåliga tyckte jag men Island var åtminstone roligt!-

Eva i Dalarna
,

Du är nog inte ensam om att vara trött idag. Många är nog dagen efter Eurovision och trötta.

De flesta bidragen var dåliga tycker jag, vinnarna var ju skitdåliga. Island var roligast!

mynameisjossan
mynameisjossan,

Många av bidragen var rent ut sagt skräp, men det finns några som var bra också. Vinnarbidraget var ingenting för mig i alla fall

nouw.com/mynameisjossan