En sorgens dag!

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det på sätt och vis är med mig.

Igår gick en granne till mig bort. Vi kände inte varandra så, bara att vi träffades som grannar och även kunde prata med varandra då vi sågs.

Jag är i sorg och funderar allvarligt på att gå på begravningen, det skulle vara som ett fint avslut. Jag vet inte vem jag skulle gå med i så fall, eftersom mina föräldrar inte ska gå. Det löser sig alltid det där, det tror jag. Den där personen var så snäll och pratade även med mina föräldrar om de träffades i samband med att de gick hem till mig.

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till att det kommer bo annat folk i den där lägenheten framöver. Det måste ju gå bra, vilket jag hoppas och tror. Det blir nog någon eller några som är trevliga.

Just nu när jag skriver detta ligger jag i min säng och har täcket på mig. Jag hade tänkt att träna med Ring Fit Adventure, men det här med grannen kom emellan och gjorde att jag helt tappade lusten för att göra det.

Fick detta dödsbud igår och tände då ett ljus för grannen i den fina ägneln jag gav min farmor då hon fyllde år en gång och fick tillbaka efter hennes bortgång. Den har jag tänt många batteriljus i för de som gått bort eller haft det svårt på annat vis. Nu senast för min granne.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar